W związku z tą "małą" awarią może dojść do utracenia danych z dysku co idzie za tym nieplanowane permanentne usunięcie mapy. nie jest to na 100% pewne ale możliwe. W związku z tym po tym jak serwer będzie online prosimy starych graczy o odebranie skromnej rekompensaty za to.
Czyli:
-100,000$ do wydania w sklepie
-4 gabki
-kilka par diax narzędzi
-eq prot 3 i średniej jakości mieczyk
-bloki budowlane zależnie od życzenia ale w granicach rozsądku
-podstawowe rzeczy jedzenie, diaxy itp.
Za utrudnienia najmocniej jak umiemy przepraszamy. Nie jest to z naszej winy.
niestety szlag trafił dane z dysku..
jeśli ktoś odpada trudno.. szkoda trochę że ludzie nie rozumieją że trafiają się czasem problemy natury technicznej
i ich nie jestem w stanie przeskoczyć
poza tym dużo osób tu zachowuje się jak banda gówniarzy za przeproszeniem bo nie doceniają że ktoś za free stawia serwer i dba o niego,
poświęca swój prywatny czas i $ na to. A dzieci najzwyklej w świecie potrafią marudzić co jest źle..
niestety stało się jak się stało.
cóż, mam nadzieje że uda się jeszcze coś zrobić [choć wątpię że się uda ponieważ wiem jak było z moim dyskiem...]
i zrozumcie też apcpc ponieważ nie jest to jego wina.
Apcpc napisał:
szkoda trochę że ludzie nie rozumieją że trafiają się czasem problemy natury technicznej
rozumiem o co ci chodzi ale ludziom się po prostu nie chce się jeszcze raz zaczynać od nowa.
Ja jako szanowany gracz jak również expert z dziedziny filozofi życia chciałbym poczielic sie skromna sentecja. ''Nie patrz na siebie przez pryzmat tego co było kiedyś.Czas do przodu leci życie zmienia się a ty wraz z nim.Nie ograniczaj się do tego co już minęło to i tak nie wróci''
tak wiec nic niedzieje sie bez przyczyny ,dlatego deklaruje sie do wiernego uczestniczenia w zyciu tego servera
Ostatnio edytowany przez mocny (2013-08-28 20:07:25)
mocny pełen szacunek i uznanie do tego co zacytowałeś..
i apropo ponownego zaczynania ja i paweł postaramy się aby wszyscy Ci co grali otrzymali nie tylko pomoc materialną i $ ale i nasza w szybszym starcie
w sumie tylko tyle możemy zrobić ;(
w sumie..... wybuduje nowa posesje mam juz nawet pomysl i tak wg appc jak bedzie ta nowa mapa to dasz tego fly bo my juz chcemy to nagrac i wstawic zeby nas przybywalo i z góry nie nie chcemy nic wzamian
Ostatnio edytowany przez sebagleba (2013-08-29 07:53:05)
Noobek
No trudno zaczniemy od nowa
MINECRAFT
apcpc, zapisuj mapę na dropbox.
zawsze pod reką i bezpieczne od rozwalania dysków oraz innych wybryków natury