czat został wyłączony bo przetrzymuje tylko to 10 postów więc dla całej społeczności jest nieprzydatny na dłuższe rozmowy i dyskusje jak i ogłoszenia..
zaś zwiększenie pamięci spowoduje tylko zamulenie forum..
słowem - piszcie na forum nie na czacie..
zaś z IP jest tego typu problem że sprzęt mam i internet działał wczoraj mieczy 14 a 17 a następnie przestał.. i dziś idę do nich zorientować się w temacie WTF..
To prosimy w ogłoszeniach o jakąś notkę odnośnie tego, że serwer jest na razie wyłączony, żeby każdy wiedział, że nie tylko jemu nie działa.
EDIT: aaa, nie zauważyłam, że admin edytował posta z temacie "Nowe IP"... ;D
W moim przypadku nastąpiła głupia pomyłka ponieważ wydział spraw technicznych w tym samym dniu co podłączyłem sprzęt i internet był.... technik odłączył mieszkanie to na którym teraz jestem w związku z końcem starej umowy a nie dostali informacji o nowej usłudze.. po prostu ktoś się gdzieś zajebał i wykonał telefon o 10 min za późno co teraz skutkuje czekaniem..
niestety z Mojej strony wszystko jest skonfigurowane co Roxza potwierdzi bo była na nowym IP na serwerze.. wiec u mnie jest ok.. zostaje czekać na szybkie wyprostowanie sprawy przez technika..
Noobek
Czyli na razie trzeba czekać nie wiadomo ile czasu.? Czy dostałeś ApcPC konkretny termin naprawy/?
MINECRAFT
Fakty są takie..
Technik był dzwonił do mnie wchodził do piwnicy i zniknął.. dzwoniłem i pytałem wtf to mi powiedzieli że to niemożliwe że byli bo to za szybko.. lol
i na pewno się ktoś pomylił.. więc sądząc po ich podejściu do tematu maja w D i wykorzystają prawie całe 2 tygodnie na podłączenie.. oby nie..
ale przypuszczam że jako tu w okolicy nie ma żadnego realnego konkurenta do mojego dostawcy nie będą się spieszyć bo jestem skazany tylko na nich..
i sebagleba to nie jest tak że zawsze się czeka.. wszystko zależy od konkurencji w regionie...
w Krakowie gdzie było UPC max 2-3 dni czekania i technik się pojawiał i jeszcze na rekę szedł za małą flaszkę
bezsensu...... zamiast na wakacje właśnie grac na serwie a tu... dupa . powiem tak trochę zjebanie to wszystko wyszło i moje zdanie znów SIĘ potwierdza ze nie da się mieć internetu szybko bo albo jest z nim coś nie tak albo czekam w nieskończoność . Wątpie ze będzie serwer jeszcze w te wakacje bo z dostawcami już tak jest. Powtórze to jeszcze raz BEZSENSU....
Ostatnio edytowany przez sebagleba (2013-08-10 12:50:20)